Contact

Grafisch Centrum Drachten

Je bent van harte welkom in het Grafisch Centrum in Drachten. Wil je een keer langs komen, neem dan gerust contact met ons op. Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je ons natuurlijk ook altijd even bellen of mailen.

Route naar het Grafisch Centrum Drachten

Vanuit de richting Heerenveen, Meppel en Zwolle.

Rij via de A32 richting Leeuwarden. Volg op het knooppunt Heerenveen de A7, E22 richting Groningen. Neem na 18 km de afslag Industrieterrein de Haven (afslag 29). Bij de eerste rotonde (fietsbrug), de stoplichten en de tweede rotonde ga je rechtdoor. Bij de volgende stoplichten ga je rechts de Lange West op. Na 900 meter ga je rechtsaf de Oude Nering op. Na zo’n 300 meter passeer je een brug. Het Grafisch Centrum is in het gebouw aan de rechterzijde van deze brug gevestigd.

SONY DSC

Openingstijden

Wij zijn iedere maandag tot en met donderdag geopend van 09.00 uur tot 15.30 uur. En op vrijdag van 09:00 uur tot 12.00 uur. In het weekend zijn wij gesloten.

Ondersteuning aanvragen

Heeft u een vraag over ondersteuning op locatie of voor ondersteuning aan huis?
U kunt voor deze vragen terecht bij het WMO-loket van uw gemeente; of bij het wijk- of gebiedsteam bij u in de buurt. Wanneer u de weg niet goed kunt vinden, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met WIL.
WIL helpt u graag. In iedere situatie.

Of u ondersteuning vraagt of wil bieden …
U bent welkombijwil.nl