De locatie

Logo-Gemeente-Smallingerland

Samen voor elkaar
Meedoen in Smallingerland, samen maken we het mogelijk
” Integrale aanpak sociaal domein “

“Smallingerland is een gemeente waarin mensen zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren, waar iedereen op zijn of haar manier een bijdrage levert aan de lokale samenleving en waar mensen naar elkaar omkijken. De gemeente Smallingerland heeft een samenleving voor ogen waarin mensen wel van elkaar verschillen, maar desondanks zoveel mogelijk dezelfde kansen en mogelijkheden hebben.

Smallingerland is een gemeente waar ook ouderen en mensen met een beperking kunnen sporten, winkelen en vrijwilligerswerk kunnen verrichten en zij niet hoeven te vereenzamen. Een gemeente waar ontwikkelingsachterstanden en schooluitval worden aangepakt en waar mensen elkaar helpen als dat nodig is. Een gemeente waar zoveel mogelijk inwoners vrijwilligerswerk en mantelzorg verrichten en waar altijd een beroep gedaan kan worden op professionele ondersteuning als dat nodig is.

Smallingerland is een gemeente waar alle burgers binnen hun eigen mogelijkheden en op hun eigen wijze meedoen aan de samenleving. Iedereen die een bijdrage levert aan de maatschappij in de vorm van werk, een opleiding, vrijwilligerswerk of mantelzorg, maakt deel uit van sociale verbanden, heeft iets om trots op te zijn en krijgt de kans om zich te ontplooien.

Route naar het Grafisch Centrum Drachten

Het grafisch centrum Drachten is snel en gemakkelijk bereikbaar. Ons pand is gelegen aan Moleneind ZZ 69 B 9203 ZW Drachten.
We zijn van maandag t/m donderdag geopend van 9.00 uur tot 15.30 uur en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij ons staat handmatig werk op de voorgrond. Al onze medewerkers hebben hun eigen specialisme. Dit, gecombineerd met onze zeer geavanceerde machines en goede materialen, staat garant voor kwaliteit.

Wij leveren kopieer- en printwerk voor verenigingen, bedrijven en particulieren. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Kopieerwerk
  • Verenigingsboekjes (sorteren, vouwen, nieten)
  • Lotenboekjes
  • Studiemappen (vullen en sorteren)
  • Etiketten plakken
  • Brieven insteken in enveloppen
  • Visitekaartjes
  • Inbind (plastic voor- en achterzijde, harde kaft, etc.)

Natuurlijk denken wij graag met je mee om je persoonlijke ideeën vorm te geven.